Ico Аналітика Ico Кременчук

У кременчуцького КП “Теплоенерго” новий улюблений постачальник. 19 угод у 2023

Використано фото з сайту kremenchuk-teplo.org.ua

Уже за усталеною традицією комунальне підприємство віддає партнеру гроші без конкурсу, маленькими лотами, які у 2023 році заважили на 907 тисяч гривень. 

Такою сума була на момент написання матеріалу, але, враховуючи швидкість, із якою публікуються закупівлі, не виключено, що вона вже зросла. До прикладу, доки ми готували цей матеріал, підприємство отримало угод від Теплоенерго на 220 тисяч гривень. 

Що купують

Усі угоди стосуються приладів обліку. Лоти різні, але ключових видів робіт два:

Ціна угод коливається від 36 до 61 тисячі гривень. 

Всі закупівлі проведені без використання електронної системи. Жодна не містить опублікованого договору.

Новий партнер 

Пощастило знайти щедрого замовника Товариству з обмеженою відповідальністю “Акватехмонтаж” (статутний капітал – 40 тисяч гривень).

За даними youcontrol, підприємство зареєстроване в жовтні 2019 року. Засновником і кінцевим беніфеціаром ТОВ є кременчужанин Ганус Сергій Михайлович. 

Перевірка керівника як фізичної особи вказує на те, що він є членом сім’ї декларанта – ймовірно комерційної директорки КП “Кременчукводоканал” Алли Ганус. Засновник «Акватехмонтажу» та комерційна директорка “Кременчукводоканалу” зареєстровані за однією адресою в Кременчуці. Крім того, судячи із соціальних мереж, чоловіка Алли Ганус справді звати Сергієм.

Уповноваженою особою товариства є Остякова Вікторія Ігорівна.

Наразі Теплоенерго є лідером за кількістю укладених угод із ТОВ “Акватехмонтаж” — 19 угод на загальну суму в понад 907 тисяч гривень.

До цього часу товариство плідно працювало із Горішньоплавнівським водоканалом, який віддав ТОВ “Акватехмонтаж” угод на 6,6 млн, одна угода поки за Кременчукводоканалом.

Підписуйтесь на наші оновлення в телеграм та фейсбук.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці партнерів: ГО «Інститут розвитку регіональної преси» та EUACI. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію ІРРП та EUACІ. 

Автор: Цокур Оксана

Теги:

Коментарі

Щоб залишити коментар, вам потрібно увійти або зареєструватися на нашому сайті

Продовжити читати

Аналітика
Аналітика

У Лохвиці віддали давньому партнеру майже мільйон гривень на утримання доріг

Виконавчий комітет Лохвицької міської ради у квітні уклав... Читати далі

Виконавчий комітет Лохвицької міської ради у квітні уклав... Читати далі

На головну сторінку