Ico Аналітика Ico Гребінка

Зарплати й премії міського голови Гребінки та його заступників

Колаж ІА МедіаДоказ на основі фото з сайту міськради та сторінок у Facebook

МедіаДоказ продовжує розповідати про оклади, надбавки, премії, відпускні, матеріальну допомогу, що отримали очільники громад Полтавщини у 2022 році. Цього разу мова піде про голову Гребінківської міської ради Віталія Колісніченка, трьох його заступників, секретаря міськради та керуючого справами виконкому.

МедіаДоказ вже розповідав про зарплати міських голів та їхніх заступників Лубенської, Гадяцької, Пирятинської та Заводської громад. Нещодавно ми отримали відповідь на інформаційний запит від Гребінківського виконкому.

Гребінківська міська об’єднана територіальна громада розташована в Лубенському районі Полтавської області. У складі громади – місто Гребінка та 41 село. Населення адміністративного центру громади Гребінки – приблизно 12 тисяч людей.

Міський голова

Мер Віталій Колісніченко має оклад 15 тисяч гривень на місяць. Також упродовж 2022 року він отримував доплати за ранг, вислугу років, за високі досягнення у праці. Крім того, впродовж року він отримував премію в розмірі посадового окладу. Міському голові також нараховували матеріальну допомогу на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань.

Найбільша зарплата у Віталія Колісніченка була в серпні (майже 79 тисяч) та в червні (майже 77 тисяч)  за рахунок відпускних та матеріальної допомоги. Лише чотири місяці з дванадцяти мер не був у відрядженні. Прикметно, що у лютому середньомісячна зарплата під час відрядження майже дорівнювала посадовому окладу. Всього за рік на руки мер отримав трохи більше пів мільйона гривень.

Заступники

У міського голови Гребінки є троє заступників.

Перший заступник міського голови Володимир Зінченко має оклад 12,5 тисяч гривень. Як і мер, він отримував премію та низку доплат. Кілька разів отримував зарплату за відрядження. Заступник двічі був у відпустці, тому найбільші нарахування припадають саме на ті місяці (за рахунок матеріальної допомоги та відпускних): у листопаді 68 613 гривень,  у серпні 61 740 гривень.

Заступник міської голови Валерій Волошин має оклад 12 тисяч гривень. Найбільшу зарплату він отримав у липні (за рахунок матеріальної допомоги на оздоровлення)  38,5 тисяч гривень та у лютому (за рахунок матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань) 33,6 тисяч гривень. Премію заступник отримував впродовж року, її розмір коливався від 5,2 тисяч до 12 тисяч гривень. 

Оклад іншого заступника – Валерія Зінченка так само становить 12 тисяч гривень. Упродовж 2022 року він отримував доплати за ранг, вислугу років, за високі досягнення у праці, а також щомісячну премію, сума якої коливалась від 3,6 тисяч до 20 тисяч гривень.

Керуючий справами виконкому та секретар міськради

Отримали ми також дані про заробітну плату керуючого справами Гребінківського виконкому  Ярослава Трипуза. Він найбільшу зарплату отримав у вересні та серпні – 46 тисяч та 45 тисяч гривень відповідно. З січня по грудень він отримував на руки від 20 тисяч до 46 тисяч гривень. Він також отримував премії щомісяця, найбільшу – у розмірі 21 600 гривень отримав у грудні. Ярослав Трипуз єдиний, хто не отримує доплату за вислугу років. Впродовж 2022 року він двічі отримав матеріальну допомогу: по 28 тисяч гривень у серпні та вересні.

Секретар Гребінківської міськради Людмила Цапенко має оклад 12 тисяч гривень. Згідно з даними, отриманими на запит, найбільшу зарплату чиновниця мала у серпні – майже 56 тисяч гривень (за рахунок матеріальної допомоги та відпускних). Із січня по вересень вона отримувала від 25 тисяч до 55,8 тисяч гривень. Чотири рази вона отримувала відпускні виплати, тричі – виплати за відрядження. Премії Людмила Цапенко отримувала щомісяця. Найбільшу премію їй виплатили у грудні – 21 600 гривень.

Усього у 2022 році шістьом головним чиновникам Гребінківського виконкому громада сплатила 2 517 278 гривень.

Підписуйтесь на наші оновлення в телеграм та фейсбук

Автор: Альона Маліченко

Теги:

Коментарі

Щоб залишити коментар, вам потрібно увійти або зареєструватися на нашому сайті

Продовжити читати

Новини
Новини

#freetheleopards Чому Україні потрібні саме Leopard 2? Пояснюємо дуже коротко і максимально просто

На це питання дали відповідь журналісти Reuters. МедіаДоказ... Читати далі

На це питання дали відповідь журналісти Reuters. МедіаДоказ... Читати далі

На головну сторінку