Ico Аналітика Ico Кременчук

Вартість будівництва укриття у ВПУ № 7 зросла до 6,8 мільйонів?

фото gazeta.ua

8 травня  системі prozorro з’явилось оголошення про закупівлю ВПУ №7 послуги з поточного ремонту по об’єкту “Поточний ремонт з облаштуванням підвального приміщення (укриття №1)”. Проєкт мав бути завершений до 31 травня і коштував 3,3 мільйони гривень. Уже сьогодні у prozorro з’явилась нова угода, на таку саму послугу за тією ж адресою, тільки з позначенням “укриття №2” та вищою вартістю робіт — 3,4 мільйони гривень.

Про закупівлі

Першу угоду було укладено 3 травня, з терміном виконання до 31 травня. Згідно з додатком, менше ніж за місяць підрядник мав виконати:

Роботи було оцінено в 3,3 мільйони гривень.

Другу угоду училище уклало з підрядником 26 травня. Ціна — 3,4 мільйони гривень. Примітно, що мова йде вже про укриття №2 і термін виконання робіт до 30 червня.

Перелік робіт, який зобов’язується виконати підрядник, той самий і відрізняється від першого тільки квадратурою:

Попри менші обсяги робіт на другому укритті, їх вартість зросла майже на 100 тисяч. З огляду на додаток, за рахунок вартості матеріальних ресурсів. 

Таким чином, загальна вартість робіт з облаштування укриттів №1 та №2 сягнула 6,8 мільйонів коштів місцевого бюджету. 

Про переможця

Одразу зазначимо, що обидві угоди переможець отримав без використання електронної системи, а відповідно і без конкурсу. Дісталися вони товариству з обмеженою відповідальністю “СТОП”. Підприємство зареєстроване 1997 року. Має статутний капітал 9 375 гривень. Дохід підприємства у 2022 році становив 35 533 200 гривень.

З вересня 2022 року керує товариством Цирук Сергій Олександрович, засновницею і кінцевою бенефіціаркою є Смірнова Ірина Анатоліївна.

Цікаво, що про Сергія Цирука відомостей у відкритих джерелах доволі мало, але на порталі opendatabot можна знайти інформацію, що раніше він мав ФОП, існування якого наразі призупинено, зі спеціалізацією “Діяльність таксі”. 

З 2018 року товариство взяло участь у 38 тендерах та підписало 34 контракти. Це підприємство вже фігурувало у матеріалах МедіаДоказу.  Саме цей підрядник відповідає за будівництво сховища в будівлі Полтавської обласної ради за майже 10 мільйонів гривень.

Станом на сьогодні загальна вартість контрактів ТОВ становить 54,4 мільйони. У п’ятірці головних замовників — установи Полтави, Кременчука та Решетилівки, які сумарно віддали підряднику 41,2 мільйони гривень. 

Автор: Цокур Оксана

Теги:

Коментарі

Щоб залишити коментар, вам потрібно увійти або зареєструватися на нашому сайті

Продовжити читати

Новини
Новини

Кременчуцькі комунальники без торгів придбали авто у тезки директора зруйнованої ТЕЦ

22 травня комунальне підприємство “Кременчуцьке підрядне... Читати далі

22 травня комунальне підприємство “Кременчуцьке підрядне... Читати далі

На головну сторінку