Ico Аналітика Ico Полтава

Сховище за майже 10 мільйонів. Полтавська обласна рада ремонтує найпростіше укриття адмінбудівлі

використано фото з вікіпедії

Мова про адміністративну будівлю по вулиці Соборності. Ремонт укриття бюджетним коштом обласні обранці розпочали ще минулого року. 8 травня у системі prozorro з’явилася нова угода, підписана зі старим підрядником, вартістю в 7 мільйонів 642 тисячі гривень.

Тендер

Замовником будівельних робіт виступила Комунальна установа Полтавської обласної ради з експлуатації адміністративних будівель. За 7 мільйонів 642 тисячі обранці розраховують на влаштування стін, укосів, перегородок, стель, підлог, металевих та металопластикових конструкцій, насосної станції, а також на сантехнічні і електромонтажні роботи. 

Все це за умовами договору підрядник зобов’язується зробити до 8 червня, згідно з графіком.

Історія ремонту

Це не перша угода на поточний ремонт приміщень для найпростішого укриття адміністративної будівлі облради. Закупівлю такої послуги було проведено і в грудні 2022 року. Тоді ціна питання становила 2 мільйони 409 тисяч гривень. На ці кошти переможець за договором мав провести ремонтно-будівельні роботи на 149,9 м2 — це єдиний вид робіт зазначений у графіку. 

З моменту підписання угоди — 9 грудня — підрядник мав відведеного часу на освоєння грошей і проведення робіт до 25 грудня. У підсумку, суму угоди за згодою сторін було зменшено на 405 тисяч, і вперше ремонт укриття обійшовся в 2 мільйони. 

Була й інша угода, на 199 998 гривень, по цій же адмінбудівлі, тільки стосувалася вона вже поточного ремонту приміщень. За ці кошти було влаштовано стіни, стелю, підлогу, з чим підрядник впорався до 30 квітня. 

Усі угоди за вказаною адресою разом сягнули 9 мільйонів 847 тисяч гривень, із них 9 мільйонів 647 тисяч — вартість будівельних робіт в укритті. 

Переможець

Усі угоди без конкурсу, а відповідно і без конкурентів, дісталися товариству з обмеженою відповідальністю “СТОП”. Підприємство зареєстроване 1997 року. Має статутний капітал 9 375 гривень. Керує товариством Цирук Сергій Олександрович, засновницею і кінцевою бенефіціаркою є Смірнова Ірина Анатоліївна. Дохід підприємства у 2022 році становив 35 533 200 гривень.

З 2018 року товариство взяло участь у 37 тендерах, 35 виграло, за 33 підписано угоди. Переважно закупівлі були неконкурентними. Із березня 2022 року товариство з обмеженою відповідальністю “СТОП” почало отримувати державні замовлення на значні суми. 

Тільки Комунальна установа Полтавської обласної ради з експлуатації адміністративних будівель, квартирно-експлуатаційний відділ міста Полтава та комунальне некомерційне підприємство “Решетилівська центральна лікарня Решетилівської міської ради Полтавської області” сумарно віддали товариству підрядів на 29,3 мільйони гривень. 

Підписуйтесь на наші оновлення в телеграм та фейсбук.

Автор: Цокур Оксана

Теги:

Коментарі

Щоб залишити коментар, вам потрібно увійти або зареєструватися на нашому сайті

Продовжити читати

Аналітика
Аналітика

У м. Глобине виконають реконструкцію будівлі ліцею за 3,5 мільйони

4 травня відділ освіти виконавчого комітету Глобинської... Читати далі

4 травня відділ освіти виконавчого комітету Глобинської... Читати далі

На головну сторінку