Ico Аналітика Ico Полтава

6 нових авто за 5,5 млн гривень купує КП “Обласний заклад з надання психіатричної допомоги”

Закупівельний парад нових автівок обласними закладами триває. Нещодавно ми повідомляли про купівлю 5 автівок для КП “Полтававодоканал”, і ось маємо новий тендер —  уже від обласної психіатричної лікарні. На 5,5 млн гривень установа вирішила придбати 6 позашляховиків. 

Потужний та міцний позашляховик із розумними технологіями

Про намір придбати 6 легкових автомобілів психіатрична лікарня оголосила 17 березня. Згідно з технічною документацією, медики мали намір придбати авто з дизельним двигуном, нове (не раніше 2022 року випуску), з кондиціонером, круїз-контролем, бортовим комп’ютером тощо. 

У тендерній документації установи не було вимог на кшталт шкіряного салону або підігріву сидінь, але вимоги до комплектації були дуже схожі на ті, що йдуть в описі автомобіля Renault Duster, аж до пункту “Чорні  поздовжні металеві леєри з написом DUSTER”.

29 березня у системі prozorro з’явився переможець тендеру (він же єдиний учасник) — ТОВ “СОЛЛІ ПЛЮС ПОЛТАВА”. З цим підприємством психіатрична лікарня має намір укласти угоду на постачання 6 автомобілів Renault Duster: чотирьох білого кольору, та двох сірого. 

Остаточна ціна угоди за 6 позашляховиків разом із ПДВ складає 5 542 620 гривень, або 923 770 за одиницю. Ціна угоди на 23 000 гривень менша, ніж та, яку готові були заплатити медики. 

Переможець — ТОВ “СОЛЛІ ПЛЮС ПОЛТАВА”

За даними clarity-project , підприємство зареєстроване ще 2008 року. Активну участь у тендерах бере з 2016 року. За цей час товариство взяло участь у 788 закупівлях і підписало 656 угод, 7  — ще в режимі очікування. Загальна сума підписаних угод склала 183,8 млн гривень. 

Тільки в 2023 році з ТОВ “СОЛЛІ ПЛЮС ПОЛТАВА” укладено угод на понад 4 млн гривень. Угода з психлікарнею в системі ще не з’явилася. 

До трійки найбільш активних замовників входять: Головне управління Національної поліції в Полтавській області, з угодами на 44,2 млн, ДП “НАФТОГАЗБЕЗПЕКА”, з контрактами на 28 млн, та Департамент будівництва ОВА, який має угод на 22, 8 млн гривень. 

Отримуйте оновлення першими в телеграм та фейсбук.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці партнерів: ГО «Інститут розвитку регіональної преси» та EUACI. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію ІРРП та EUACІ. 

Автор: Цокур Оксана

Теги:

Коментарі

Щоб залишити коментар, вам потрібно увійти або зареєструватися на нашому сайті

Продовжити читати

Аналітика
Аналітика

Відділ освіти у Котельві віддасть фірмі-новачку 14 мільйонів на облаштування укриття

3 квітня відділ освіти та молоді Котелевської селищної... Читати далі

3 квітня відділ освіти та молоді Котелевської селищної... Читати далі

На головну сторінку