Ico Аналітика Ico Кременчук

Виконком Кременчука прагне купити Jeep Compass та Mitsubishi Outlander. Очікувана ціна понад 2 млн

Згідно з даними системи prozorro, 17 листопада виконавчий комітет Кременчуцької міської ради оголосив про проведення трьох великих закупівель. На відкритих торгах планують придбати три автомобілі на загальну суму  2 мільйони 120 тисяч гривень. 

У всіх трьох оголошеннях мова йде про купівлю легкових автомобілів, що раніше вже були у використанні. Згідно з тендерною документацією, Jeep Compass, не новіший 2018 року, посадовці розраховують купити за 640 тисяч гривень. Авто шукають із бензиновим двигуном та чорним кузовом. Пропозиції приймають до 26 листопада, а сам аукціон буде проведено 28.11.2022 року.

Ті самі терміни подання пропозицій та проведення аукціону прописані і в двох інших оголошеннях. 

Обидві закупівлі так само стосуються автомобілів, що раніше були у використанні і орієнтовно коштують 740 тис. грн. У додатках до тендерної документації теж йдеться про авта з чорним кузовом, але вже Mitsubishi Outlander. Автівки мають бути не старіші 2014 року. 

Нагадаємо, мова йде про очікувану вартість закупівель і в межах аукціону вона може змінитися.

Прикметно, що технічні вимоги до закупівлі усіх трьох авто, схоже, прописані під конкретного постачальника, адже замовник вказує не лише обов’язковий рік випуску, версію автівок, а й навіть колір кузову, конкретну (з приміткою «не більше/не менше») масу автомобіля, оздоблення салону тощо.

Додамо, що 11 листопада на позачерговій сесії депутати Кременчука ухвалили рішення обмежити бюджетні витрати. Згідно з затвердженими граничними сумами, автомобілі, дорожчі 965 тис., купувати бюджетним коштом у Кременчуці тепер заборонено.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці партнерів: ГО «Інститут розвитку регіональної преси» та EUACI. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію ІРРП та EUACІ. 

Автор: Цокур Оксана

Теги:

Коментарі

Щоб залишити коментар, вам потрібно увійти або зареєструватися на нашому сайті

Продовжити читати

Новини
Новини

Підозра в ухилянні сплати 10 мільярдів податків: обшуки на комбінатах олігарха з Полтавщини

18 листопада співробітники Бюро економічної безпеки провели... Читати далі

18 листопада співробітники Бюро економічної безпеки провели... Читати далі

На головну сторінку