Ico Аналітика Ico Глобине

У Глобине віддали підряд на 1,26 млн грн фірмі депутата Градизької селищної ради

Фото ілюстративне

Комунальне підприємство “Глобинське” Глобинської міської ради уклало договір на облаштування захисної споруди цивільного захисту, розташованої у підвальному приміщенні житлового будинку. Вартість поточного ремонту – 1 млн 259 тис. грн. Про укладення прямої (безконкурентної) угоди між КП та приватним підприємством «Аліна» стало відомо після публікації підписаного договору на порталі електронних закупівель Prozorro.

Тендер

Тендер провели без використання електронної системи, бо за законодавством, якщо вартість закупівлі на роботи не перевищує 1,5 млн грн, замовник може не проводити торги. В Prozorro не опублікували тендерну документацію, але завантажили угоду.

Договором передбачено ремонт в одному із житлових багатоквартирних будинків. Йдеться про реконструкцію приміщення підвалу під укриття, де мають облаштувати стіни, стелю, підлогу, замінити дверні полотна, а також провести електромонтажні роботи. Крім того, підрядник має облаштувати там систему водопостачання та вентиляції, встановити санвузли, умивальники і світильники.

Роботи будуть оплачувати на підставі актів виконаних робіт. Облаштувати укриття ПП «Аліна» має до 31 грудня поточного року.

Як вказано у договорі, найбільшою сумою витрат із загальної вартості робіт є вартість матеріальних ресурсів – 836 тис. грн. На загальновиробничі витрати відведено 126, 6 тис. грн. Заробітна плата – 229,5 тис. грн, а прибуток – 25,4 тис. грн.

Скріншот з порталу Prozorro

Підрядник

Приватне підприємство «Аліна» було зареєстровано 20 років тому у Градизьку зі статутним капіталом у 200 гривень. Основний вид діяльності – монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.

Власником компанії «Аліна» є Сергій Васильович Нелень – з 2020 року депутат 8-го скликання Градизької селищної ради. Він балотувався від політичної партії «Опозиційна платформа – За життя».3гідно з даними порталу Clarity Project, з 2016 року приватне підприємство «Аліна» взяло участь у 36 закупівлях, з яких 29 визнано неконкурентними. Фірма є переможцем у 33 закупівлях на суму 10,4 млн грн. Із нею підписано 29 договорів загальною вартістю 8,69 млн грн.

Найбільші за вартістю держзамовлення ПП «Аліна» отримало від відділу освіти, молоді та спорту Семенівської районної адміністрації, а також від КП «Глобинське» та виконкому Великобагачанської селищної ради.

Скріншот з порталу Clarity Project

Підписуйтесь на наші оновлення в телеграм та фейсбук.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці партнерів: ГО «Інститут розвитку регіональної преси» та EUACI. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію ІРРП та EUACІ. 

Автор: Альона Маліченко

Теги:

Коментарі

Щоб залишити коментар, вам потрібно увійти або зареєструватися на нашому сайті

Продовжити читати

Новини
Новини

У Диканьці судитимуть ексчиновницю, чия службова недбалість призвела до забруднення заповідника

Як повідомляє Полтавська обласна прокуратура, до суду... Читати далі

Як повідомляє Полтавська обласна прокуратура, до суду... Читати далі

На головну сторінку